Bine ai venit!
Pentru a folosi acest instrument aveți nevoie de cont
Ce este SemPlag?

Informație importantă

Având în vedere solicitările primite în luna iunie facem precizările:

Ø SemPlag este un program de detectare a similitudinilor textuale dezvoltat în cadrul proiectului “Asigurarea calităţii în învăţământul superior prin abilitare şi auditare”, cod 123268, pentru verificarea tezelor de doctorat şi tezelor de abilitare;

Ø pot fi adăugate şi analizate maxim 100 de lucrări pe zi (limita maximă oferită gratuit de Google pentru serviciul de detecţie web);

Ø solicitările ce depăşesc numărul menţionat vor rămâne într-o coadă de aşteptare, urmând a fi analizate ulterior.

 

Informații suplimentare

Semplag este un program de detectare a similitudinii textuale (și a identităţii) bazat pe analiza sintactico-semantică și care poate compara un anumit text „suspect” cu texte afine de pe Internet sau cu documente stocate în baze textuale proprii (repositories).

Aspectul inovator al programului este detectarea parafrazei cu un grad crescut de originalitate în limbile engleză și română, știut fiind că, pentru cazuri de simplă copiere, se optează pentru algoritmii „clasici”, fără nevoia de a construi resurse lingvistice speciale.

Un al doilea aspect inovator, la fel de important, ține de posibilitatea comparării unui text scris în limba română cu texte asemănătoare tematic, dar redactate în limba engleză. Este un pas foarte important, întrucât o asemenea soluție nu a fost încă propusă de fabricanți pentru limba noastră.

Mai multe detalii despre funcţionalităţile aplicaţiei, dar şi despre tipul de raport generat în urma unei verificări puteţi afla accesând Despre SemPlag.

Utilizați formularul de înscriere pentru a avea acces la acest instrument.

[T: 0.3176, O: 198]